Анализ на търговския обект

Ние от ОmniChannel предлагаме цялостни решения за търговски обекти: LED и LCD екрани, Digital signage, Анализ на аудиторията и трафика, поведение на клиентите, face-mask-detection, наблюдение на вътрешната среда - измерване на вътрешна температура, влажност, осветеност, движение, нива на шума, замърсяване, заетост на помещенията; Human Centric Lighting, управление на клиенто-потока (QMS), RFID системи, Pixel control, HDMI дистрибуция

Преброяване и проследяване на по-големи площи

С възможността за свързване на различни сензори в мултисензорна среда се дава възможност да се следи броя на хората и проследява тяхното движение в големи площи. Посредством лесна конфигурация се свързва заедно до девет 3D сензора и се изобразява покритата зона в едно непрекъснато изображение. Това улеснява прецизното броене на хора при широки входни и изходни врати, където един датчик не може да покрие цялата площ.
Преброяване и проследяване на по-големи площи
Поведение на клиента

Поведение на клиента

Въз основа на събраните в реално време данни, може да се проследи какво е поведението на клиентите в магазина. Данните от системите за анализ в реално време в магазина предлагат информация за поведенческите навици и на движението на клиентите. В резултат на това данните, събрани с 3D сензори позволяват да разбере как клиентите се ориентират в даден магазин.

Цялостно проследяване и анализ в магазина

Физическите магазини са изпратени преди ожесточена конкуренция от онлайн магазини, които имат бърз достъп до подробни данни за въвеждане на клиенти. Комбинацията от AI системи и сензори дават възможност за подобряване на потребителското изживяване на клиента, а там и приходите. Чрез свързване на голямото количество сензорни системи е в състояние да: брой и проследяване на хора от цялата площ, измерване на времето в миналото, пълен анализ на пътя / измерване на цялото пътуване на клиента, автоматично откриване на опашки / измерване на съответните и времето на опашката. Всичко това напълно съобразено с изискванията на GDPR.
Цялостно проследяване и анализ в магазина
Брой на хората, време на престой и следене на максималния брой на посетителите

Брой на хората, време на престой и следене на максималния брой на посетителите

Ключът към разбирането на поведението на клиентите в магазини е в прецизната технология за преброяване и проследяване на хора в търговските обекти. Прецизна система позволява използването на линии за броене и аналитични зони в търговски обекти и нива на запълване в различни части на магазина, за да се преброи колко хора влизат в магазин и да се измери колко време прекарват в определени зони. В допълнение към подчертаването на горещите и студени точки на даден магазин, данните, свързани с времето на престой и нивото на запълване, са полезен инструмент при планирането на персонала и оптимизирането на други оперативни процеси, като например пласиране на продукти. Една от основните функционалности включва заетост на зоната, която показва текущия брой хора и времето на тяхното пребиваване в определена зона.
Решения
Дисплеи
Дисплеи
Професионални дисплеи за визуализация и системи за управление на съдържанието
Human Centric Lightening
Human Centric Lightening
Контролът на цветната температура
HDMI дистрибуция
HDMI дистрибуция
Водещи на пазара матрични HDBaseT решения
RFID
RFID
Подобряване на клиентското изживяване и оптимизиране на бизнес процесите в магазините и други помещения
LED екрани
LED екрани
LED екраните предоставят възможност да предадете вашето посланието по модерен начин, който ще се хареса и ангажира вашата целева аудитория
QMS
QMS
Управление на клиентопотока
Управление на шума
Управление на шума
Възможност за определяне нивото на шума в помещенията
Засичане на маска
Засичане на маска
Проверка дали даден посетител носи маска за лице или не
Продукти
Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален дисплей 55 инча, с вградена система за управление на съдържанието OmniChannel. Digital Signage Екран подходящ за 24/7 часа употреба в офиси,търговски обекти, фоайета, зали за срещи.

Виж повече
Philips 55BDL4051T 55 инча Digital signage

Philips 55BDL4051T 55 инча Digital signage

Професионален дисплей 55 инча с тъч функционалност Multi-Touch професионален Full HD екран на Philips е идеален за приложения с докосване от няколко пръста или от няколко потребителя – от ориентиране до презентации. До 10 точки на докосване могат да бъдат активни едновременно.

Виж повече
Samsung QM75R 75 инча Digital signage

Samsung QM75R 75 инча Digital signage

Професионален дисплей 75 инча, с вградена система за управление на съдържанието OmniChannel. Екран подходящ за 24/7 часа употреба в офиси, търговски обекти, фоайета, зали за срещи.

Виж повече
LG 55SL5E-H 55 инча Digital signage

LG 55SL5E-H 55 инча Digital signage

Професионален дисплей (екран) 55 инча Яркост (Тип): 427 cd / m² Рамка: 11.9 мм (T / L / R), 18.0 мм (B) Дълбочина: 54 мм Интерфейс: HDMI (2) / DVI-D / RGB / USB / RJ45 / RS232C / Audio / IR Вграден високоговорител (10W + 10W) Замъгленост 28%, EMC клас "B"

Виж повече