Digital Signage

Interactive retail
Digital and Physical in Action
Ритейл
Ритейл

Интерактивно съдържание

Много е важно да се отбележи, че OmniChannel поддържа и интерактивно съдържание, което е подходящо и предназначено за използване в информационни киоски и тъч екрани, намиращи приложение в лобита и общите части на банкови или кредитни институции.
Интерактивно съдържание
Финансови институции

Финансови институции

Финансовия сектор е място, в което OmniChannel Digital Signage Solution се радва на високо доверие. Системата поддържа от единични дисплеи до видео стени и интерактивни дигитални киоск решения, чиято цел е да предоставят разнообразна информация на клиентите и служителите като промоции, финансови услуги, вътрешна информация. Софтуера позволява интеграция с външни приложения и системи: - прогноза за времето - валутни курсове - система за управление на опашки (QMS) - осветление -система за озвучаване

Резултати

Резултатите при използването на Digital signage са красноречиви: по-висока ангажираност: над 40% от хората запомнят видяната на дисплея реклама увеличаване на трафика: повече от 13% по-голям трафик в следствие на показването на конкретно продуктово съдържание на дигитален екран привличане на вниманието: около 2/3 от хората казват, че рекламата по дигитална медия е привлeкла вниманието им; импулсивни покупки: 20% повишаване на желанието за покупка в следствие на Digital signage решение увеличаване на продажбите: между 5 и 8% увеличение на общия обем на продажби в следствие на Digital signage
Резултати
Популяризирай

Популяризирай

OmnIChannel Retail Digital Signage създава по-интересно за клиентите преживяване при пазаруване, което помага за по-добрата разпознаваемост на марката Ви от тази на конкуренцията. Със специално разработения софтуер за продажби OmniChannel Retail лесно се повишава възможността да популяризирате вашите продукти и услуги и да създавате нови начини за връзка с вашите клиенти.

Други предимства

В допълнение, с OmniChannel Retail Digital Signage създавате по-добра атмосфера в търговския обект, намалява се времето за реализиране на дадена маркетинг кампания, дава се възможност за насочени маркетинг съобщения във основа на местоположение, ден, дата, час и т.н; свързват се on-line и мобилния маркетинг със физическото изживяване в магазина.
Други предимства

Зали за срещи

OmniChannel Meeting Room Solution е идеалното решение за зали за срещи. Лесно и интуитивно резервиране на залата - на място пред самата зала или отдалечено. Невъзможност за дублиране на срещи и последващи конфузни ситуации. Интеграция със съществуващ сървър и електронна поща, Google календар, Office 365. Възможности за уведомяване за проблеми свързани с оборудването на залата или други проблеми.
Зали за срещи
Вътрешна комуникация

Вътрешна комуникация

OmniChannel Internal Communication Solution е универсално решение за по-добра вътрешна комуникация със служителите. Системата дава възможност лесно и интуитивно да се показват вътрешнофирмени съобщения, новини, информация от HR, алармена сигнализация, Welcome board, обратна връзка, анкети. Позволяват информацията да се редактира, актуализира и публикува бързо и лесно от всеки един от отделите, в това число: HR, IT, ръководство, тийм лидери, рецепция и др.

Корпоративни офиси

Използването на Digital signage в корпоративна среда има своите безспорни предимства и се превърна в ключово решение за корпоративна комуникация. Различните отдели в една корпоративна среда, малко или много, са повлияни от възможностите, които дава дигиталния начин за споделяне на информация: Човешки ресурси – споделяне на различна информация до служителите Отдел Продажби – възможност за проследяване изпълнение на графици, планове, финансови резултати Изследователска и развойна дейност – споделяне на функционалности и технологии за даден продукт или решение Рекламен отдел - маркетингова информация за компанията и различни по тип рекламни съобщения Производство - производствени показатели и процеси Сервиз и поддръжка – показатели за изпълнение на поръчка, време за изпълнение и др.
Корпоративни офиси
Ресторанти
Digital signage за Ритейл

Digital signage за Ритейл

Търговците на дребно винаги търсят нови начини за привличане вниманието на клиентите с цел, от една страна генериране на повече продажби, а от друга – по-добро клиентско изживяване. Така наречените Дигитални табели са значително по-интересни и привлекателни от традиционните аналогови начини за реклама и могат да бъдат използвани за споделяне на информация веднага, а не след няколко дни или седмици. Множеството изследвания през последните няколко години доказват ефективността на дигиталната реклама и направиха силна възвръщаемостта на направените инвестиции.

Динамично меню

Лесна възможност за планиране и променяне на динамично съдържанието в зависимост от времевия диапазон, добавяте на нови предложения, актуални промоции и значително по-малки разходи по печат на аналогови менюта.
Динамично меню

Фитнес центрове

Екраните във фитнес центровете могат да бъдат използвани много по-удачно и продуктивно, от това да се гледат на тях само телевизионни програми. Много по-удачно би било да използвате публични дисплеи като средства за споделяне на разнообразна по вид комуникация с вашите клиенти: вдъхновяващи истории на членове, съвети за здравословно хранене и тренировки, реклама на разнообразни фитнес и всякакъв друг вид продукти, предлагани от вас или вашите партньори, предстоящи събития, график с тренировките и много други. С помощта на уеб базираното приложение OmniChannel Digital Signage Solution централизирано може да добавяте видео клипове, снимки, излъчвате предавания на живо, добавяте RSS новини, показвате прогноза за времето.
Фитнес центрове
Продукти
Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален дисплей 55 инча, с вградена система за управление на съдържанието OmniChannel. Digital Signage Екран подходящ за 24/7 часа употреба в офиси,търговски обекти, фоайета, зали за срещи.

Виж повече
Philips 75BDL3010T 75 инча Digital signage

Philips 75BDL3010T 75 инча Digital signage

Професионален дисплей 75 инча с тъч функционалност Открийте ново ниво на взаимодействие Доближете се до аудиторията както никога досега. Бърз, прецизен и изключително издръжлив, той съчетава висока ефективност с превъзходна надеждност и функционалност.

Виж повече
LG 55TA3E 55 инча Digital signage

LG 55TA3E 55 инча Digital signage

Професионален дисплей (екран) 55 инча с тъч функционалност Лента с инструменти SoC и LG webOS Приложение IDB за ефективно сътрудничество LG FHD технология LG IPS панел с широки ъгъл на видимост и истински цвят Сензор за автоматично превключване на сигнал

Виж повече
Samsung OM46N 46 инча Digital signage

Samsung OM46N 46 инча Digital signage

Професионален дисплей 46 инча Популяризирайте съдържание с изключителна яснота Изключително висока яркост, подчертаваща съдържанието, независимо от условията на осветление Екран подходящ за инсталация на витрини Тънък и съвременен дизайн, който безпроблемно се интегрира във всека среда Лесно управление на съдържанието с вградено решение за управление

Виж повече