Digital signage за Ритейл

Interactive retail

Digital and Physical in Action

Digital signage за търговски обекти Резултати

Резултатите при използването на Digital signage са красноречиви:

  • По-висока ангажираност: над 40% от хората запомнят видяната на дисплея реклама;
  • Увеличаване на трафика: повече от 13% по-голям трафик в следствие на показването на конкретно продуктово съдържание на дигитален екран;
  • Привличане на вниманието: около 2/3 от хората казват, че рекламата по дигитална медия е привлeкла вниманието им;
  • Импулсивни покупки: 20% повишаване на желанието за покупка в следствие на Digital signage решение;
  • Увеличаване на продажбите: между 5 и 8% увеличение на общия обем на продажби в следствие на Digital signage;
Digital signage за търговски обекти Резултати
Digital signage за Ритейл

Digital signage за Ритейл

В сферата на продажбите с Digital signage успявате много лесно и същевременно ефективно да достигнете до своите клиенти и да ги информирате за всички аспекти на предлаганите от вас продукти, услуги, новости, промо акции и кампании. 

Така наречените Дигитални табели са значително по-интересни и привлекателни от традиционните аналогови начини за реклама и могат да бъдат използвани за споделяне на информация веднага, а не след няколко дни или седмици. По този начин  търговците на дребно могат лесно да привлекат и задържат вниманието на клиентите и да постигнат две от основните задачи, стоящи пред тях: 

  • увеличаване на продажбите  

  • допринасяне за по-добро клиентско изживяване, 

което остава в съзнанието клиентите и ги кара да се връщат отново. 

 

Други предимства

В допълнение, с OmniChannel Retail Digital Signage създавате по-добра атмосфера в търговския обект, намалява се времето за реализиране на дадена маркетинг кампания, дава се възможност за насочени маркетинг съобщения във основа на местоположение, ден, дата, час и т.н; свързват се on-line и мобилния маркетинг със физическото изживяване в магазина.
Други предимства
Популяризирай

Популяризирай

OmnIChannel Retail Digital Signage създава по-интересно за клиентите преживяване при пазаруване, което помага за по-добрата разпознаваемост на марката Ви от тази на конкуренцията. Със специално разработения софтуер за продажби OmniChannel Retail лесно се повишава възможността да популяризирате вашите продукти и услуги и да създавате нови начини за връзка с вашите клиенти.

Свържете се с нас