OmniChannel

Лесно и бързо решение за управление на съдържание

Създавай

Създаден за всеки модел и размер екран

В зависимост от това дали търсите хоризонтално или портретно ориентиран монитор, един екран или мулти екранна стена, на Ваше разположение е широка гама продукти включваща хоризонтални и вертикални единични екрани, видеостени и адаптивни размери LED. Нужно Ви е бързо да създавате съдържание за Вашия digital signage? Web Author е абсолютно съвместим и очаква потребителите в MagicInfo server, които искат да създават базово съдържание, което да се разпространява мигновено, докато Premium Author и Video Wall Author са на разположение на тези, които искат да създават по-сложно съдържание.

Разполагане на разнообразно съдържание в динамични формати:

Възползвайте се максимално от вашето собствено медийно съдържание чрез бързо конфигуриране и планиране на разнообразни формати. Можете да добавяте инструменти за времето и часовник за по-нататъшно персонализиране на екраните.

Създавайте съдържание с лекота, използвайки широка гама от шаблони

Използвайте drag and drop при създаването на съдържание.Изпозвайте предварително създадените шаблони и елементи за да оформяте съдържанието и лесно променяйте цените и отбелязвайте промоциите чрез Stamps & Stickers

Интеракция и разширение

Съдържанието Ви ще бъде перфектно синхронизирано с отдалечените Ви бази данни чрез DataLink

Data Link позволява на потребителите да поддържат актуализиране на съдържанието в реално време чрез употребата на отдалечени бази данни и да управляват данните чрез различни приложения.

  1. Случай 1. Промяна на цените в реално време

    Цените могат да бъдат променени директно в сървъра и автоматично да се актуализират в реално време.

  2. Случай 2. Добавяне на тагове към SMART Signage

    Чрез употребата на тагове, потребителите могат да изобразяват различни части от съдържанието на една плейлиста (напр. “Магазин А” съответства на локация Париж, “магазин B” съответства на локация Мадрид)

  3. Случай 3. Употреба на файлове excel за актуализиране на данните в реално време

    За удобство на операторите, данните могат да се съхраняват и актуализират чрез файлове excel и всяка промяна да се отразява автоматично в свързаните монитори.

Зареди и планирай

Намалете разходите си с нашата SoC технология

Magicinfo S работи с вградения SoC процесор, който е окомплектован със CPU, флаш памет, графичен процесор и DDR памет. Това намалява разхдите за малки системи, които изпълняват комплексни натоварващи паметта операции, като премахват нуждата от допълнителен компютър или медиа плейър.

Оптимизирано планиране, в избрано от вас време

Подгответе съдържанието си за качване в избрано от Вас време, чрез Event Scheduling функционалността, с която можете да планирате по час, ден, седмица и месец. Освен, че можете да зададете времето в което да качите съдържанието, можете да изберете и как да бъде публикувано, в какъв формат да бъде, лейаут или плейлиста, всичко това чрез drag & drop и прости навигационни команди

Управление

Достъп до уеб базирано решение от всяка локация

Съдържанието на всеки от дисплеите Ви може да се управлява дистанционно, когато имате достъп до мрежата. За допълнително удобство, операторите могат да се свързват с Magicinfo сървъра директно през своя браузър. Използвайки уеб базирания сървър, те могат да изпълняват най-различни задачи - от управлението на дисплея и съдържанието до анализиране на данните.

Оперирайте с множество дисплеи ,чрез един общ сървър

Истинската сила на MagicInfo се състои в способността му да осигури множество мрежово базирани решения за дисплеи, които са разположени на различни места. Като производител както на софтуер, така и на хардуер, Samsung може да си позволи да създава иновации като например постигане на такова ниво на съвместимост на Magic Info съвъра, което да позволява безпроблемна работа със самостоятелни дисплеи, видео стени, полу-външни, външни дисплеи и др. Друга иновация е дистанционното управление, което позволява включване и изключване, отдалечена поддръжка и актуализиране, без това да нарушава работата на дисплеите.

Табло за мониторинг, което идва оборудвано с функционалност за статистики

-Табло за мониторинг - опасявате ли се, че може да пропускате нещо? Таблото за мониторинг Ви дава информация в реално време за статуса на всеки от мониторите свързани в Magicinfo мрежата.

-Статистически функции - Данните ли управляват Вас или Вие управлявате данните? Потребителите могат да извършват анализ и да получават статистики касаещи устройствата ( грешки, статус на връзката), съдържанието ( честота на изпълнение, вид съдържание) и аудиторията (пол, възраст)