Анализ на търговския обект

Данните за движението на хората ви помогнат да вземете информирани решения за развитието на своя бизнес

Данните за движението на хората ви помогнат да вземете информирани решения за развитието на своя бизнес

Всеки бизнес с физически обект за продажби би следвало да е наясно с трафика клиентите, за да види по-ясно как върви бизнесът му. Независимо дали става дума за търговски център, верига, спортен център, галерия, библиотека, музей, банка, летище, здравно заведение, ресторант или друго - данните за движението на хората ще ви помогнат да вземете информирани решения за развитието на своя бизнес.

Преброяване и проследяване на по-големи площи

С възможността за свързване на различни сензори в мултисензорна среда се дава възможност да се следи броя на хората и проследява тяхното движение в големи площи. Посредством лесна конфигурация се свързва заедно до девет 3D сензора и се изобразява покритата зона в едно непрекъснато изображение. Това улеснява прецизното броене на хора при широки входни и изходни врати, където един датчик не може да покрие цялата площ.
Преброяване и проследяване на по-големи площи
Поведение на клиента

Поведение на клиента

Физическите магазини имат нелеката задача да са в конкуренция с онлайн магазините, които лесно научават навиците и интересите на своите клиенти. Ето защо за физическите магазини е важно да разполагат със система за следене на трафика. Данните от системите за анализ в реално време в магазина предлагат информация за поведенческите навици и за движението на клиентите. Това позволява да се разбере как клиентите се ориентират в даден магазин и на тази база да бъдат направени адекватни промени в средата, водещи до по-висок обем на продажбите.

Цялостно проследяване и анализ в магазина

Единното решение, което ние от OmniChannel ви предлагаме, ви дава значително предимство пред останалите:

  • Знаете колко хора влизат в магазина и колко го напускат; колко от влезлите правят покупка.
  • Знаете съвсем точно колко са клиентите ви - системата разпознава и изключва от статистиката лицата от персонала и охраната.
  • Получавате данни и за това колко от преминаващите покрай обекта хора, влизат вътре.
  • След като знаете кои са натоварените часове в обекта, можете да оптимизирате работата на персонала.
  • Ако планирате отварянето на магазин, с нашата система можете да проверите колко популярна е дадена локация и колко хора минават оттам.
  • Отвъд традиционните магазини и обекти - нашите камери измерват потока от хора около целия щанд/обект, без значение колко голям е той. Ако обектът е от типа павилион, нашата система може да бъде преместена заедно с него.
  • Преброяване и проследяване на по-големи площи чрез свързване на различни сензори в мултисензорна среда. Това улеснява прецизното броене на хора при широки входни и изходни врати, където един датчик не може да покрие цялата площ.
  • Освен в търговията на дребно, нашите решения могат да се използват и в бюрата за обслужване на клиенти на летища и гари, хотели и места за забавление.
Цялостно проследяване и анализ в магазина
Брой на хората, време на престой и следене на максималния брой на посетителите

Брой на хората, време на престой и следене на максималния брой на посетителите

Ключът към разбирането на поведението на клиентите в магазина е в най-съвременната технология за преброяване и проследяване движението на хора в търговските обекти. Прецизна система позволява използването на линии за броене и аналитични зони в търговски обекти. Изчисляват се броят на хората, влизащи в магазина, каква част правят покупка, определят се "студени" и "горещи" точки в обекта, в които се задържат повече хора. Прави се пълен анализ на "пътя" на клиента, извършва се автоматично откриване на опашки, измерването им и определяне на "време на опашката". Всичко това е напълно съобразено с изискванията на GDPR. Това са изключително полезни инструменти при планирането на персонала и оптимизирането на различни оперативни процеси, като например пласиране на определени продукти.

Решения

Дисплеи

Дисплеи

Професионални дисплеи за визуализация и системи за управление на съдържанието
Human Centric Lightening

Human Centric Lightening

Контролът на цветната температура
HDMI дистрибуция

HDMI дистрибуция

Водещи на пазара матрични HDBaseT решения
RFID

RFID

Подобряване на клиентското изживяване и оптимизиране на бизнес процесите в магазините и други помещения
LED екрани

LED екрани

LED екраните предоставят възможност да предадете вашето посланието по модерен начин, който ще се хареса и ангажира вашата целева аудитория
QMS

QMS

Управление на клиентопотока
Управление на шума

Управление на шума

Възможност за определяне нивото на шума в помещенията
Засичане на маска

Засичане на маска

Проверка дали даден посетител носи маска за лице или не
Продукти
Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален екран Samsung QM55R 55 инча

Професионален дисплей 55 инча, с вградена система за управление на съдържанието OmniChannel. Digital Signage Екран подходящ за 24/7 часа употреба в офиси,търговски обекти, фоайета, зали за срещи.

Виж повече
Philips 55BDL4051T 55 инча Digital signage

Philips 55BDL4051T 55 инча Digital signage

Професионален дисплей 55 инча с тъч функционалност Multi-Touch професионален Full HD екран на Philips е идеален за приложения с докосване от няколко пръста или от няколко потребителя – от ориентиране до презентации. До 10 точки на докосване могат да бъдат активни едновременно.

Виж повече
Samsung QM75R 75 инча Digital signage

Samsung QM75R 75 инча Digital signage

Професионален дисплей 75 инча, с вградена система за управление на съдържанието OmniChannel. Екран подходящ за 24/7 часа употреба в офиси, търговски обекти, фоайета, зали за срещи.

Виж повече
LG 55SL5E-H 55 инча Digital signage

LG 55SL5E-H 55 инча Digital signage

Професионален дисплей (екран) 55 инча Яркост (Тип): 427 cd / m² Рамка: 11.9 мм (T / L / R), 18.0 мм (B) Дълбочина: 54 мм Интерфейс: HDMI (2) / DVI-D / RGB / USB / RJ45 / RS232C / Audio / IR Вграден високоговорител (10W + 10W) Замъгленост 28%, EMC клас "B"

Виж повече
Свържете се с нас