Digital signage за Ритейл

Interactive retail

Digital and Physical in Action

Резултати

Резултатите при използването на Digital signage са красноречиви: по-висока ангажираност: над 40% от хората запомнят видяната на дисплея реклама увеличаване на трафика: повече от 13% по-голям трафик в следствие на показването на конкретно продуктово съдържание на дигитален екран привличане на вниманието: около 2/3 от хората казват, че рекламата по дигитална медия е привлeкла вниманието им; импулсивни покупки: 20% повишаване на желанието за покупка в следствие на Digital signage решение увеличаване на продажбите: между 5 и 8% увеличение на общия обем на продажби в следствие на Digital signage
Резултати
Digital signage за Ритейл

Digital signage за Ритейл

Търговците на дребно винаги търсят нови начини за привличане вниманието на клиентите с цел, от една страна генериране на повече продажби, а от друга – по-добро клиентско изживяване. Така наречените Дигитални табели са значително по-интересни и привлекателни от традиционните аналогови начини за реклама и могат да бъдат използвани за споделяне на информация веднага, а не след няколко дни или седмици. Множеството изследвания през последните няколко години доказват ефективността на дигиталната реклама и направиха силна възвръщаемостта на направените инвестиции.

Други предимства

В допълнение, с OmniChannel Retail Digital Signage създавате по-добра атмосфера в търговския обект, намалява се времето за реализиране на дадена маркетинг кампания, дава се възможност за насочени маркетинг съобщения във основа на местоположение, ден, дата, час и т.н; свързват се on-line и мобилния маркетинг със физическото изживяване в магазина.
Други предимства
Популяризирай

Популяризирай

OmnIChannel Retail Digital Signage създава по-интересно за клиентите преживяване при пазаруване, което помага за по-добрата разпознаваемост на марката Ви от тази на конкуренцията. Със специално разработения софтуер за продажби OmniChannel Retail лесно се повишава възможността да популяризирате вашите продукти и услуги и да създавате нови начини за връзка с вашите клиенти.